Adelborg Entreprise har alt under ét tag og leverer totalløsninger. Vi tilbyder alt fra murer-, tømrer- og malerarbejde til udførelse af entreprenør- og kloakopgaver.

Vi leverer håndværk af høj kvalitet

Adelborg Entreprise har ansat professionelle håndværkere med uddannelse, autorisation og faglig stolthed.

Det betyder, at vi leverer kvalitetshåndværk med fokus på de nyeste byggeteknikker og viden inden for branchen.

Vi opfylder alle fagets regler, og vores udbudsmateriale overholder alle tekniske krav. Vores kvalitetssikring omfatter hele arbejdsprocessen og sikrer, at det medarbejderteam, vi sætter på opgaven, er kompetent og velkvalificeret. På den måde garanterer vi, at opgaven løses professionelt, og at vores arbejde holder i mange år.

Vi står for hele projektet

Adelborg Entreprise bygger for investorer og erhvervskunder.
Vi tilbyder byggestyring samt hoved- og totalentrepriser af jeres byggeri.

Vi tager os af alle faser i byggeriet fra planlægning og koordinering af projektet til det færdige byggeri. Det gør vi med udgangspunkt i de bedste byggetekniske løsninger og med en stærk styring af økonomien.

Vi styrer processen, og det giver overblik. Det indebærer, at vi udvælger de rette arkitekter, ingeniører og håndværkere til jeres opgave, og de fleste er vores egne ansatte. Vi samler trådene, koordinerer og beslutter, og samtidig giver vi løbende status.

Vi er et kompetent og professionelt byggefirma, der holder det, vi lover.
Vi sørger for en overskuelig byggeproces, og vi arbejder med faste budgetter og faste tidshorisonter, som vi overholder.

Skal vi skabe noget sammen?

Vi leverer totalløsninger og udfører opgaver for alle typer af professionelle kunder i hele Danmark.

Se projekter